Et levende mødested for litteratur og kunst

"TISSOT & KOCH - Bøger og kunst" er boghandelen i Præstø. Et levende mødested for alle, der elsker litteratur og kunst. Først og fremmest er det skønlitteraturen, der står vores hjerter nær. Men vi elsker også kunst, lækre kunstnerartikler, papirvarer, notesbøger, brætspil og puslespil. Hos TISSOT & KOCH kan du sidde i ro og mag og få en kop kaffe, mens børnene tegner - eller du kan gå på opdagelse i de mange bogreoler. Du kan også tilmelde dig kurser og arrangementer i relation til de varer, vi har på hylderne.

Få leveret dine bøger og varer

Klik på linket herunder og udfyld formularen

Indtast ordre

 

"A room without a book

is like a body without a soul" 

De ting, vi vil koncentrere os om...

TISSOT & KOCH åbner d. 2 juni 2020 med det varelager, vi har købt af KopK. Derfor begynder vi med at sælge ud af alt legetøj og lædervarer med 20 % rabat. Planen er, at vi på sigt vil have et lille galleri bagerst i boghandelen. I løbet af efteråret skal vi gerne have en webshop op at køre. Indtil da kan I købe vores varer på Adelgade 40. Vi har dog nogle online kurser - som du kan finde på ordforord.dk

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på tlf. 55 99 24 75 eller 42 33 63 44 - eller skrive på boghandel@tissotogkoch.dk, hvis du vil bestille en bog eller melde dig til et arrangement. Se aktuelle arrangementer længere nede på siden. 

Herunder kan du se de kategorier, vi kommer til at fokusere på.  

Bøger

Skøn- og faglitteratur for både børn og voksne.

Brætspil

Et bredt udvalg af brætspil til familier og spilentusiaster.

Kunstnerartikler

Tegneredskaber, maling og papir til kreative sjæle.

Pen og papir

Kontorartikler til virksomheder såvel som private kunder.

Kunst

Til september åbner vi et lille galleri bagerst i boghandelen!

Kurser og arrangementer

Tilmeld dig skrivekurser, brætspilsaftener, forfatterarrangementer, og andre events!

Arrangementer - sæt kryds i kalenderen:

  • 'Bogbrunch' - Højdepunkter 2020:
    Søndag d. 19/7 kl. 10-11. Inden vi åbner boghandelen kl. 11, holder vi en hyggelig bogbrunch! Maden kommer på portionsanrettede tallerkener fra Duevangs Spisehus og Catering. (Jeg har hørt, at det skulle være rigtig lækkert!) Mens I nyder jeres brunch, fortæller vi om nogle af de bedste udgivelser i 2020 'so far' - og løfter sløret for nogle af de udgivelser, vi kan glæde os til i efteråret. Vi har inviteret Dorte Tissot Hansen (min læsende søster), som tidligere har holdt bogcaféer og bogbrunch i Nykøbing F. Det koster 150,- kr. at deltage (inklusive brunch, kaffe, the og juice) og der er plads til 25 personer.
    OBS: Tilmelding senest tirsdag d. 14/7 af hensyn til bestilling af mad.