Privatlivspolitik og cookies

Generelt

Denne politik beskriver, hvordan

Ord for ord, Faksinge By 12, 4720 Præstø, CVR: 36178264,

indsamler og behandler dine personlige oplysninger i forbindelse med din tilknytning til det online fællesskab Ord for ord.  

Ord for ord indsamler oplysninger om dig, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, og når du køber medlemskab på siden. Disse oplysninger indsamler og opbevarer vi for at kunne levere dig vores ydelse, samt nyheder om nye forløb.  

Cookies

Vores hjemmeside anvender ”cookies” for at forbedre brugeroplevelsen. En cookie er en lille tekstfil, som mange hjemmesider bruger for at kunne genkende din computer fra gang til gang du besøger hjemmesiden, så din brug af siden bliver enkel, ligetil og brugervenlig. En cookie er en passiv fil og kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer. De anvendte cookies identificerer ikke dig som bruger, men derimod din computer. Der anvendes tekniske cookies på hjemmesiden med det formål at få hjemmesiden til at fungere. Tekniske cookies bliver forældet 30 minutter efter at du har klikket væk fra hjemmesiden. Din browser sletter dem selv ifølge dennes procedure for at slette forældede cookies.
Du kan til enhver tid slette eller blokere de registrerede cookies fra din computer. Se hvordan du sletter cookies her http://minecookies.org/cookiehandtering/.

Vi bruger cookies til at måle trafikken, for at optimere websitet bedst muligt. Vi anvender Google Analytics til at analysere trafikken på vores hjemmeside. Disse oplysninger lagres på Googles servere.

Indsamling af persondata

Personoplysninger er informationer, der kan henføres til dig. Når du bruger vores website, indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, sender en besked via vores kontaktformularer, registrerer dig som bruger, eller køber abonnement til siden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på, samt hvilke kurser du tilmelder dig – i de tilfælde, hvor et forløb kræver særskilt tilmelding.

I det omfang, du selv indtaster informationerne, behandler vi: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Formålet med dette er, at vi kan identificere dig som bruger og vise dig relevant indhold, registrere dine køb og betalinger, samt sende dig vores nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Når du køber abonnement på vores side, indsamler vi følgende oplysninger om dig:

  • Navn, E-mailadresse
  • Betalingsoplysninger
  • Dine ordrer

Hvis du bruger kontaktformularen på vores side, indsamler vi følgende oplysninger:

  • Navn, e-mail, besked

De indtastede oplysninger sendes via SMTP til vores e-mail mail@ordforord.dk  

De indtastede oplysninger anvendes udelukkende til, at vi kan vende tilbage til dig og give svar på din konkrete henvendelse.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler vi følgende oplysninger om dig:

  • Navn, e-mail

Opbevaring af persondata

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

De indtastede personoplysninger og betalingsoplysninger i forbindelse med abonnement eller tilmelding til nyhedsbrev opbevares hos vores webhost Simplero.

Desuden bliver betalingsoplysningerne opbevaret i vores regnskabsprogram Dinero, samt af Clearhaus og Quickpay.  

Behandling og videregivelse af persondata

Vi benytter følgende tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse sørger for, at de registrerede personoplysninger opbevares korrekt. De behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål:

  • Simplero
  • Quickpay
  • Clearhaus
  • Dinero

Slettepolitik

Alle personoplysninger opbevares i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Hvis en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, f.eks. af hensyn til retlige forpligtelser, eller for at et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er Ord for ord ikke forpligtet til at slette dine personoplysninger, før sagen er afsluttet.

Sociale medier: Personoplysninger, herunder fotos, vil til enhver tid blive fjernet fra opslag på sociale medier efter anmodning fra de pågældende personer, hvis oplysninger indgår i opslaget.

Mails: Mails modtages via vores webmail hos One.com og slettes ved årlig datarevision, når mails bedømmes ikke længere at have relevans.

Hjemmesiden: Når en abonnent opsiger sit abonnement, sletter vi abonnenten ved udgangen af den periode abonnenten har bundet sig for.

Nyhedsbrev: Ved afmelding af nyhedsbrev sletter vi den tilmeldtes navn og e-mailadresse med det samme.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger Ord for ord behandler om dig, at få berigtiget og ajourført disse personoplysninger, samt at få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig.

Du kan når som helst opsige dit abonnement, dog skal du betale de resterende betalinger for den periode du har bundet dig for, da du tegnede abonnementet, inden vi kan slette alle oplysninger, såsom betalingsoplysninger.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Kontakt Ord for ord

Har du spørgsmål til vores privatlivspolitik og anvendelsen af cookies, er du altid velkommen til at kontakte Ord for ord på tlf. 42 33 63 44 eller e-mail til mail@ordforord.dk