Om Ord for ord

Ord for ord er et online fællesskab for læsende og skrivende mennesker. Her kan du finde og tilmelde dig læseforløb og skriveforløb. Med et fuldt abonnement har du adgang til alt indhold og alle forløb, men du kan også nøjes med at være med i én læsekreds eller købe et enkelt skriveforløb.

Vores læseforløb er for dig, der elsker at læse gode bøger - og som gerne vil have endnu mere ud af din læsning. Du vil tale med andre om din læseoplevelse og blive udfordret af andres tanker. 

Vores skriveforløb er for dig, der elsker at skrive. Du skriver, fordi du elsker ord, fordi du har noget på hjerte, og fordi du får styr på dine tanker og udvikler dig personligt, mens du skriver. Måske vil du gerne skrive til andre og ønsker feedback på dine tekster. Måske skriver du udelukkende for din egen skyld.  

Ord for ord ejes og drives af Lene Tissot Koch. Jeg er uddannet cand. mag. i dansk, og har tidligere været dels gymnasielærer og dels selvstændig tekstforfatter, hvor jeg skrev tekster for andre virksomheder.  Min store interesse er skønlitteratur. Med Ord for ord ønsker jeg at kombinere denne interesse med min trang til selvstændighed og personlig udvikling. Min rolle bliver snarere at guide dig end at undervise dig. Jeg er selv på en rejse i litteraturen - og den rejse vil jeg invitere dig med på!