Om Ord for ord

Ord for ord er et fællesskab for læsende og skrivende mennesker. Her kan du finde og tilmelde dig læseforløb, skriveforløb og events om litteratur. Som abonnent har du adgang til alt indhold og alle forløb.

Vores læseforløb er for dig, der elsker at læse gode bøger - og som gerne vil have endnu mere ud af din læsning. Du vil tale med andre om din læseoplevelse og blive udfordret af andres tanker, skrive om dine tanker og udvikle dig i forbindelse med din læsning. 

Vores skriveforløb er for dig, der elsker at skrive. Du skriver, fordi du elsker ord, fordi du har noget på hjerte, og fordi du får styr på dine tanker og udvikler dig personligt, mens du skriver. Måske vil du gerne skrive til andre og ønsker feedback på dine tekster. Måske skriver du udelukkende for din egen skyld.  

Ord for ord ejes og drives af Lene Tissot Koch. Jeg er uddannet cand. mag. i dansk, og har tidligere været dels gymnasielærer og dels selvstændig tekstforfatter, hvor jeg skrev tekster for andre virksomheder.  Min store interesse er skønlitteratur. Med Ord for ord ønsker jeg at kombinere denne interesse med min trang til selvstændighed og udvikling. Min rolle bliver snarere at guide dig end at undervise dig. Jeg er selv på en rejse i litteraturen - og den rejse vil jeg invitere dig med på!